info heading

info content

 

Rólunk írták

ISTENNEK TETSZŐ BOROK - A PANNONHALMI BORVIDÉK
(Borigo)

Jósolunk: a Pannonhalmi Borvidéké lesz a következő nagy robbanás a borkultúrában Szekszárd felemelkedése, és a Balaton fejlődésének beindulása után...

Tovább olvasom...

 

Rólunk írták

A NAPFÉNY ÍZEI - A HÓNAP PINCÉSZETE A PÉCSINGER SZŐLŐBIRTOK
(Szőlő, pince, bor)

Lehet-e az olaszrizlingből könnyű, gyümölcsös bort csinálni? Sikerülhet-e egy gazdálkodásban a generációváltás úgy, hogy az operatív vezetőcsere a terméket tekintve jelentős minőségi ugrással is jár?  És vajon fontos-e, hogy egy szőlőfeldolgozó üzem épülete ne csak funkcióit tekintve legyen rendben, hanem még jól is nézzen ki?

Tovább olvasom...


HIT, REMÉNY, BÁTORSÁG A PALACKOKBAN
(Kisalföld)

Győrújbarát határában, a domboldalon épült szőlőfeldogozó üzemen sokunk szeme megakad. Pedig ne hivalkodó az Ekler Dezső által megálmodott épület, színével, formájával harmonikusan illeszkedik a tájba. Ezt a harmóniát hittel, reménnyel, bátorsággal ötvözve szeretné a Pécsinger családi vállalkozás a szőlőleveibe, a boraiba is becsempészni.

Tovább olvasom...


MEGKORONÁZOTT ÉLETMŰ...
(Mezőhír)

Bakony legnyugatibb – pannóniai rétegekből a kéregmozgások hatására kialakult – Ravazd-csanaki vonulata itt ér véget, kiváló lehetőséget kínálva a növénytermesztésnek, kertészetnek és szőlészetnek.

Tovább olvasom...


PEREMVIDÉK - A PÉCSINGER BORÁSZAT ÉPÜLETÉRŐL
(Octogon Magazin)

Remek lehetőség kínálkozik mindazok számára, akik rajonganak az építészetelmélet mélyebb, elvontabb régiói iránt, viszont nem gondolják azt, hogy létezhet építészet vakolókanál, meg százas szög nélkül.

Tovább olvasom...